Ik schrijf deze blog met muziek op de achtergrond: Acda & De Munnik zingen “Het zijn zware tijden voor dromers, je kunt ze haast aan niemand meer kwijt”. Het is een stukje tekst uit een liedje van 2005… maar lijkt het niet van alle tijden??  Zeker nu, na al die toestanden met het Corona-virus…  Is het juist niet dé beste tijd om te dromen?  En om mekaar met liefde te overstelpen, dankbaarheid en een hand te reiken naar elke medemens?  Daar droom ik graag over? 

Voor zichzelf en om zijn droom, het delen van wandel-, leef- en werkervaring met mensen en mensen helpen door samen met hen te wandelen, kracht bij te zetten is Mark op 10 oktober gestart met het wandelen van de TA-trail in Nieuw-Zeeland (we zitten hier nu toch ‘vast’…).  Het is een 3000km lange tocht van het meest Noordelijke punt Cape Reinga naar het meest Zuidelijk georiënteerde Bluff.  

In de film “Eat, pray, love” vertolkt Julia Roberts de rol van Liz die naar zichzelf op zoek gaat. Zo leert ze een woord “tutti” wat in het Italiaans “iedereen” betekent.  Eén quote is hier wel toepasselijk op mijn eigen reis “When you set out in the world to help yourself, sometimes you end up helping Tutti”. 

En wie wil er nu niet dromen in werkelijkheid brengen?  Ik wel… 😀

Het zou mij, maar vooral ook Mark heel veel betekenen als je zijn reis volgt, kracht geeft, meevoelt, empathie stuurt en ondersteunt!  

Alle linken in het kort:

Dankbaar voor je tijd en aandacht!

Verwezenlijk je mee de droom?