Eén van de ervaringen die ik reeds deelde was ‘Mijn verhaal – een leven met 45kg lichter’ en hoe ik kantelde naar een gezonder leven.

DeWandelbrug, het intitiatief dat door Mark Verdonschot en mezelf in 2019 werd opgestart en in 2020 vorm heeft gekregen onder de naam Walking Is The Best Medicine (WITBM), heeft daar een belangrijk deel van uitgemaakt. 

#BEWEGENNAARVERANDERING

Wandelen én de positieve boodschap die WITBM uitstraalt, namelijk dat je letterlijk en figuurlijk de brug tussen denken en doen kan bewandelen en dat tijd en aandacht voor jezelf je daar kan brengen waar je wil zijn, hebben mee die kanteling waargemaakt. 

Daarom dat ik op deze pagina graag het verhaal, de missie, het werk en de boodschap van WITBM wil delen.

#WISDOMISDOING

Van de periode van mei tot september 2019 werden tal van bewustzijnswandelingen georganiseerd in België en Nederland. Vanaf november 2019 was DeWandelbrug mee op wereldreis en doorgaans, in 2020, kreeg de levenvisie vorm onder de noemer Walking Is The Best Medicine.

Wandelen en het superconcept van ‘just fucking do it’ brengen je letterlijk én figuurlijk stappen verder.

Geen excuses meer!

Niet enkel persoonlijke drijfveren lagen aan de grondslag van het ontstaan van DeWandelbrug en WITBM, maar zeker en vooral ook het geloof dat ieder persoon méér in zich heeft dan zijn beperkende gedachten hem/haar toefluisteren. Het is de wil om aan de hand van het delen van ervaringen een positieve indruk en verandering teweeg te brengen, omdat het kan! 

Ik steun het concept en de boodschap zeker en vast.