Eens vroeg me iemand wat ik goed kan?  De gedachten in mijn hoofd gingen in navolging van die vraag onmiddellijk alle kanten op.  Dat moest iets groots zijn… een noemenswaardig talent, iets indrukwekkends ofzo… Wat moest ik zeggen?  Ineens was die verwachting daar.  Hoe kon ik hier aan deze vreemde én voor mezelf een bevredigend antwoord op formuleren?  

Plots was ik me van deze gekke hersenspinsels bewust… ik moest even glimlachen, waarop ik vertelde wat ik net ervaren had en antwoordde toen eerlijk: ‘Wel, ik kan goed van kleine dingen genieten’.  Voilà, zo eenvoudig was het.  


#MINDBLOWINGSIMPEL

Een rijkdom van onschatbare waarde. Zéker een noemenswaardig talent

Kleine dingen kunnen me simpelweg instant een goed gevoel geven, een glimlach op mijn gezicht toveren.  Zelfs als het tegenzit of als het algemeen gevoel neerwaarts is, ben ik in staat van iets of iemand te genieten.  Een net opgemaakt bed, de zon, een vlinder, een blik tussen twee personen, de geur van de natuur, een mooie boom, een kopje thee,…  Dat is een rijkdom van onschatbare waarde voor mij.  En bij nader inzien ook wel dat noemenswaardig talent.

#THELITTLETHINGS

Mijn Sienrise Instagram profiel is mijn manier om dat deeltje van mezelf te laten zien.  Ik plaats foto’s van mooie landschappen, details of andere in mijn ogen unieke beelden of gevoelens overbrengende foto’s, al dan niet met een kleine uitleg erbij.