Over hoe je dingen bekijken... en misschien moet daar zelfs niet meer over gezegd worden ;)
Over fierheid en hoe je dat kan uitdrukkken. Of hoe ik dat in deze blog verwoord... Een stukje op Instagram: “Being proud you did something you thought you could never do... but you did it anyway.”
Soms komt er dan zo eens een tekst spontaan uit mezelf naar boven dat precies uitdraagt wat ik wil zeggen op dat specifieke moment...
Balans vinden. Ook al voelt het leven altijd als dubbel. Elke ding of elke situatie lijkt wel twee kanten te hebben. Balans vinden. Elke dag een wikken en wegen.
“Rescue to freedom”, onder deze noemer plaatste ik een compilatie van een recente gebeurtenis die me tranen van blijdschap opleverde op mijn YouTube kanaal. Ik plaatste dit ook op mijn Instragramkanaal Sienrisereality. In deze blog de post en een woordje toelichting over de intentie van het platform.
Gekke gedachten die op dat moment heftig zijn en gevoelens opwekken die zo waar aanvoelen, dat ze bijna ondraaglijk zijn. Het neerschrijven ervan geeft luchtigheid. Deze uitlaatklep geeft ademruimte. En weten dat ook dat voorbij gaat.
Ik zei hem dat mijn beste herinneringen aan mijn jeugd voortkwamen uit de dingen en activiteiten die ik samen met mijn nonkel en mijn meter heb gedaan, en helemaal niet de kado’s. Ik hoop dat ieder dat besef mag ervaren: kunnen terugblikken op fijne herinneringen is het mooiste en waardevolste geschenk dat je ooit mag en kunt krijgen.
Als het leven er één is van constante pijn. Elke dag met pijn moeten leven, een zoektocht moeten ondergaan om ermee om te gaan... ‘Dan word je toch helemaal gek’ is je antwoord misschien. Ja, wel inderdaad... En toch moet je. Een blog over mijn leven met Mark en met BPD.
Be more bee... sometimes it’s easier said than done... A blog in English about my life with Mark. I write this with love and an open mind. No labeling, just trying to bring some #sienrisereality and make people understand it a bit better.
Er moeten mensen zijn Soms kan je een wens niet beter formuleren dan dat al iemand […]