’Brainwaves’… zo noem ik de met regelmaat op-poppende ideeën wel eens. Dat gebeurt er in het brein van een creatief generalist. Het is constant een zoeken naar een balans, wat uitwerken, wat nog even laten liggen, dat enthousiasme temperen want er moet eerst nog vanalles anders gebeuren of dat hardnekkige geloof vertelt dat eerst het andere af moet zijn… Hoe dan ook: op deze pagina een overzichtje van een aantal projecten in (uit)werking. Mijn creatieve uitlaatklep.

#SIENRISEFOODY

De liefde van de (wo)man gaat door de maag zeggen ze wel eens… Wel, ‘I love food’. Ik deel graag de heerlijke ervaringen, travel creaties en de nooit ten einde zijnde zoektocht naar gezonde voeding. Zo ga ik om met hardnekkige gewoontes en probeer ik elke dag opnieuw dat oerbrein te verslaan en te kiezen voor die gezonde levensstijl, volgens de zogenaamde 80/20 regel.

#JOYSPOTTING

Vreugde oftwel ‘joy’ verspreiden door te dansen en plezier te hebben én de filmpjes ervan op een YouTubekanaal te delen. Dat zijn de belangrijke dingen des leves. Een glimlach op je gezicht toveren. Mensen mee laten dansen. Genieten en ontspannen, zeg maar… Project/playlist in ontwikkeling.

You’re never dressed without a smile!

#MOOIMAKER

Ik ben écht anti-sluikstort.  Je kan klagen, zuchten en puffen, mensen erop aanspreken, maar een verschil maken begint mijn inziens bij jezelf.  Op een festival ben ik diegene die zich tussen de menigte een weg baant om het bekertje in de vuilnisbak te werpen.  Ik ben een ‘mooimaker’!  Jij ook?

#POEZIE

Tijdens een workshop van Bond Zonder Naam ‘gewoon zijn’ schreef ik mijn hersenspinsels neer.  Dat was fijn. Ik heb er een aparte pagina aan gewijd met een selectie van eigen foto’s waarvan ik vond dat ze erbij pasten.  Ik schreef er ook een blog over: ‘gewoon zijn’.  Voor mij klonk en las het als poëzie, misschien verre van de literaire kunstvorm, maar toch…  Tegelijkertijd herken ik erin een ritme, een rust, een ademhaling, een uitlaatklep,…  

En laat dat nu net je eigen kunstvorm zijn…

#HERSENSPINSELS

Mijn gedachtengangen en ervaringen in woorden weergegeven… In mijn blog deel ik wat van deze hersenactiviteit en verhalen die ik neerpen.


#CARDGAMES

Ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen geldt, maar ‘spelletjes spelen’ en dan vooral kaarten, daar word ik vrolijk van (en mijn competitieve zelve per uitzondering ook wel eens nukkig als ik verlies). Ik vind het leuk mijn creativiteit ook vorm te geven door zelf spelletjes te ontwikkelen. Project in ontwikkeling.

#LEVENMETMINDER

Ontspullen…  en blij zijn met minder.  Ecologisch ook, op verschillende vlakken.  En zo ook wat mijn toekomstige woonplek betreft.  Mijn ontwerpen van tinyhouses en microwoningen, die zal je hier kunnen terugvinden.  Dit project is een ‘work in progress’.  Tot op heden schreef ik er al een blog over. Wordt vervolgd.

#GRAPHICDESIGN

Een random overzicht van een willekeurige selectie van opdrachten en projecten waarvan ik de grafische vormgeving van heb gedaan.  Omdat ik graag creatief bezig ben.  Omdat ik graag af en toe een opleiding volg om nieuwe dingen te leren.  Omdat ik graag dingen uitwerk met afgewerkt eindproduct als eindresultaat.

#PORTFOLIO

Op Sienrise.be zal je onder andere ook architectuurprojecten uit het verleden kunnen raadplegen. Ook andere referentie-opdrachten en -projecten die ik graag daar met trots deel.

Website nog onder constructie.