Wie ooit het boek ‘One hundred names’ van Cecelia Ahern (aanrader!) heeft gelezen heeft dit fenomeen al beschreven gezien op een ontroerende manier: dat je van elke situatie iets kan leren en dat elke mens rondom je zijn/haar bijzondere verhaal heeft als je maar bereid bent om te luisteren.

“There is never nothing going on” schreef Dan Millman al, ook te zien in Peacefull Warrior (aanrader!). 

Met deze twee tips ondersteun ik ook DeWandelbrug die hetzelfde concept uitdraagt.  Aan de hand van dit nieuwe initiatief hebben we in de periode van mei tot september 2019 bewustzijnswandelingen georganiseerd.  

Niet enkel persoonlijke drijfveren lagen aan de grondslag van het ontstaan van DeWandelbrug, maar zeker en vooral ook het geloof dat ieder persoon méér in zich heeft dan zijn beperkende gedachten hem/haar toefluisteren.  DeWandelbrug was en blijft in ons leven een figuurlijke brug tussen denken en doen.

Mark is een klankbord, spiegel, luisterend oor, coach en perspectiefbieder.  Hij beleidt met enthousiasme en humor de wandelen met een stijl die recht voor de raap is.  

Uit mijn eigen naam spreek ik mijn dankbaarheid uit naar mijn partner.  Zonder hem was ik niet waar ik nu ben, op mijn #bewegennaarverandering levensreis.

Wandelen en DeWandelbrug, het superconcept van ‘just fucking do it’. Elke wandeling is een ‘ik heb geen excuses’-wandeling. Wandelen breng je letterlijk én figuurlijk stappen verder. #bewegennaarverandering

Over weten versus doen.
Over leren en een spiegel voorgehouden krijgen (dat ik nog veel te leren heb).
Over doorzetten en kijken wat er nodig is om doelen te bereiken.

“Don’t die with the music still in you” -Wayne Dyer-

Wandelen en ervaringen delen en zo bijdragen aan positiviteit #bewegennaarverandering waarbij de mens én de wereld een stukje beter wordt… wie kan daar nu geen fan van zijn?!